geam termopan

Punctul forte al companiei noastre il reprezinta solutiile referitoare la tamplaria PVC, termopan si tamplaria de aluminiu domenii in care produsele noastre reusesc sa se “bata” de la egal la egal cu producatori consacrati.

Anii care au trecut ne-au permis sa fim la curent cu solutiile inovatoare promovate in acest domeniu, reusind sa tinem pasul gratie tehnologiei in care am investit constant.

Pentru obtinerea unor produse cu un grad ridicat al calitatii, materiile prime folosite inglobeaza tehnologie germana de ultima generatie, tamplaria termopan fabricata si montata de noi fiind capabila sa satisfaca gusturile oricarui client. Geamul folosit la tamplaria termopan este securizat, asigura protectie in cazul spargerii accidentale, ofera un plus de izolatie termica si fonica si o intretinere usoara.

Tamplaria de aluminiu reprezinta o solutie mult mai solida pentru obtinerea unor performante termice superioare cu implicatii directe in costul redus obtinut de fiecare proprietar. Compania noastra pune la dispozitia clientilor sai tamplarie de aluminiu cu profile variate, cu bariera termica sau nu, intr-o paleta coloristica vasta menita sa nu altereze in nici un fel design-ul exterior sau interior al oricaror apartamente, case, vile sau spatii de productie si expunere.

Precizam ca posedam cele mai importante certificari tehnice si de calitate conforme cu normele in vigoare (ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001) lucru care ne permite sa ne numaram in elita companiilor de profil.