WhatsApp Image 2019-03-21 at 10.07.59(1)
Pereti Cortina si Placari Fatade

Fatadele ventilate sunt acoperite cu placi pentur exterior si ofera avantaje considerabile in ceea ce priveste durabilitatea cladirii, dar si in reducerea costurilor pentur intretinere.

Fatada ventilata este o solutie termoizolanta completa, o structura portanta cu folie antivand si material de placare. Fatadele ventilate acoperite cu placit speciale de exterior aduc avantaje in ceea ce priveste durabiilitatea peretilor exterior precum si pentru reducerea costurilor cu intretinerea.

O fatada ventilata este prevazuta cu un spatiu pentru aer care permite aerisirea permanenta a peretelui. Structura aceasta protejeaza cladirea contra condensului si umezelii si reduce foarte mult posibilitatile de aparitie a problemelor legate de aceste doua efecte negative ale altor sisteme de termoizolare.

Structura acestor fatade are cateva elemente principale:

  • Structura de suport reprezinta intregul sistem de suporti si profile care se aplica pe fatada pentru a se realiza spatiul necesar pentru montarea izolatiei, spatiului de aer si pentru fixarea finisajului fatadei.
  • Izolatia termica din polistiren si vata minerala.
  • Finisajul fatadei.

Acest sistem permite si realizarea de palete mari de solutii care pleaca din variantele minimale si ajung pana la solutii industriale care sunt realizate cu structuri metalice de mare anvergura.

WhatsApp Image 2019-03-21 at 10.08.00(1)