reflex constructInca din momentul infiintarii am stiut ca pe piata constructiilor, seriozitatea si calitatea lucrarilor executate vor fi singurele atuuri in masura sa ne recomande si sa ne dea speranta ca vom reusi sa atingem topul companiilor de profil. Am pornit pe acest drum cu certitudinea ca eforturile noastre vor aduce satisfatia dorita de fiecare client care ne-a solicitat, nelasand la voia intamplarii nici cel mai mic detaliu. Am reusit, gratie unui management profesionist, sa nu cadem in perioada de criza, intelegand situatiile mai putin placute prin care au trecut clientii nostri, respectand in acelasi timp valorile meseriei de constructor.

Nu avem limite in ceea ce priveste executia cu succes a oricaror tipuri de constructii civile sau industriale, incepand de la faza fundatiei si pana la amenajarea interioara a oricarui spatiu construit de noi sau nu.

Suntem adeptii respectarii cu strictete a termenelor impuse si solicitate, nefacand nici o exceptie de la calitate, avand tarifele rezonabile, cu mult mai mici decat concurenta noastra.

constructii civile

Fara indoiala ca unul dintre visele fiecaruia dintre noi presupune existenta unui camin, a unei locuinte careia sa-i putem spune fara nici o retinere “acasa”, punctul terminus al unei zile plina de stres si agitatie. Piata constructiilor bucurestene si nu numai, abunda in companii sau meseriasi care promit ca pot realiza orice, oricand si oriunde, nu putini fiind cei carora asteptarile le-au fost inselate de vorbele mari, rezultatele finale fiind de foarte multe ori deplorabile.

constructii civile

Compania noastra, Reflex Construct, este in masura sa ofere certitudinea lucrului facut cu responsabilitate, avand in spate o experienta vasta, abordand cu succes proiecte de case de la 0 pana la ultimul detaliu necesar unei locuinte de vis. Filozofia pe care bazam intrega activitate rezulta din dorinta de a castiga in fiecare beneficiar al lucrarilor noastre un prieten, un client care ne poate solicita si ulterior, acesta gasind in membrii echipei noastre consilieri dispusi sa ofere sfaturile cele mai bune.

reabilitare termica

Punem la dispozitia dumneavoastra echipe de meseriasi care au fost atent selectionati, carora li se adauga cele mai noi scule, materiale si tehnologii capabile sa creeze spatiul mirific pe care vi-l doriti, in cea mai scurta perioada de timp.

Ca si atu al companiei mentionam inalta calificare si tehnologia de ultima generatie in domeniul tamplariei de aluminiu, a geamurilor din termopan si a tamplariei din PVC, capitol in care produsele noastre indeplinesc toate standardele cerute.